Sticker Support

Vanlige spørsmål om våre deksel og skins

Finne du ikke svar på ditt spørsmål her? Kontakt oss så hjelper vi deg!

Returer & Bytter

Du har alltid 14 dagers angrerett på våre predesignede produkter. Om du kjøper spesialbestilte produkter, opphører angreretten når produksjonen er igang.  For retur av vpre predesignede produkter må kundeservice kontaktes, og kunden må selv stå for fraktkostnadene

Om det gjelder en av våre predesignede produkter kan du sende oss en epost, så hjelper vi deg. Om du har et spesiallaget deksel eller skin kan vi desverre ikke akseptere returer eller bytter.

Om det er en av våre predesignede produkter kan du sende oss en epos, så hjelper vi deg. Om du har bestilt et egendesignet produkt kan vi desverre ikke godta returer/bytter. Om produktet har blitt feilprintet eller ødelagt før det kommer til deg kan du kontakte oss, så hjelper vi deg.

Det kan ta opptil 10 arbeidsdager fra vi mottar returen til pengene er på din konto.

Betaling

Om betalingen din ikke akseptere finnes det to muligheter. Den første er å forsøke en annen nettleser, Chrome fungerer vanligvis best. Om det fremdeles ikke fungerer, kontakt banken din eller forsøk en annen betalingsmetode

Frakt

Vi har tre fraktalternativer. I travle perioder kan leveringstiden være noe lenger.

- Standard: 7-10 arbeidsdager. 

-Rask: 6-8 arbeidsdager. Sporbart.

-Ekspress: 4-6 arbeidsdager. Sporbart.

Frakten er gratis om du velger standardlevering (7-10-dager). Om du velger «rask» eller «ekspress» vil pakken din sendes med UPS og kostnaden beregnes utifra hvor stor din bestilling er. Du kan enkelt se hva fraktkostnaden blir i checkouten.

Leveringen kan ta optil 10 arbeidsdager. Om du ikke har mottat pakken etter 10 arbeidsdager kan du sende en epost til info@caseapp.no, så hjelper vi deg.

Brukerkonto

Du må ikke opprette en CaseApp-konto, men det gjør det enklere for deg neste gang du skal bestille.

Fordeler med en brukerkonto:

- oversikt over alle bestillingene dine

- motta tilbud og nyheter med vårt nyhetsbrev

- oversikt over dine fakturaer

- adressen er lagret, slik at det er lettere å bestille neste gang

Klikk på «person»ikonet oppe i høyre hjørne på nettsiden. Du kan også velge å skape en konto via linken over adressefeltet i checkouten.

Om du har glemt passordet ditt, klikk på «person»ikonet oppe i høyre hjørne på nettsiden. Der kan du velge å resette passordet ditt.

Min bestilling

Om du sender oss en epost til info@caseapp.no rett etter at du la bestillingen kan vi endre adressen. Om vi hører fra deg for sent kan det hende at bestillingen allerede er sendt, og da kan vi dessverre ikke gjøre noe.

Om bildet ditt har for lav oppløsning vil du motta en advarsel i redigeringsverktøyet og kan velge et annet bilde.

StickerApp AB forbeholder seg retten til å fjerne bilder eller tekst som er ulovlige, støtende, upassende, rasistiske eller blasfemsike. StickerApp AB printer det kunden laster opp og tar således ikke ansvar for innholdet på sluttproduktet. Kunden sikre at den har retten til bruken av tekst og bilder som lastes opp. Kunden er ansvarlig for at bruk av tekst og bilde er brudd på åndsverksloven og at innholdet ikke bryter andre deler av loven.

Kunden fraskriver Sticker App AB uten forbehold fra krav som en annen kan gjøre mot Sticker App AB i forbindelse med brudd på tredjeparts rettigheter, spesielt opphavsrett, som oppstår ved bruk av data overført fra kunden. Dettebetyr at kunden vil sikre at Sticker App AB ikke vil behøve å møte slike krav.

Vi benytter oss av CMYK for printing.

Våre deksel

Alle våre telefondeksler koster 349 kr , uavhengig av om du ønsker et ekstra beskyttende «though case», et vanlig «slim case», matt eller blank. Våre iPaddeksel koster 399 kr.

Vi har deksel for de fleste iPhobemodeller, som: iPhone12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro,  iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS,    iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7   Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE og iPad Mini   2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, og Samsungmodeller som Galaxy S10 5G, Galaxy    S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10e, Galaxy S9, Galaxy S9 Plus, Galaxy S8, Galaxy  S8 Plus, Galaxy Note8, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge og Googles Pixel 2

Her kan du finne alle telefonene vi har deksel til.

 


Yttermaterialet i dekslene inneholder et derivat av talg. Dette derivatet er av animalsk opprinnelse. Dette betyr ikke nødvendigvis at produktet ikke er vegansk, så lenge den tekniske nedre grensen ikke er nådd. Begrepet "Teknisk nedre grense" brukes ofte på samme måte som kjemikalier. For eksempel kan BPA-fri plastleker fremdeles inneholde 0,04 mg / lBPA og er fremdeles klassifiseres som BPA-frie.

Matt eller blank er forskjellen i overflate/ finnish på dekselet. «Thogh» er våre ekstra beskyttende deksler som består av et ytre skall i hard plast og en indre beskyttelsesforing laget av silikon som også går over kanten foran på skjermen. Vanlige hardshell-deksler er våre standard "slim" vesker som har et slankt design samtidig de beskytter telefonen mot riper, lette fall og støt.

Her kan du finne mer informasjon om de forskjellige dekslene vi tilbyr.

Vi har to års garanti på våre deksler når det kommer til produksjonsfeil.